Office Manager

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Office Manager bij een toonaangevend ontwerpbureau? Als Office Manager bij Silo zorg je dat onze studio een fijne plek is om te werken en dat klanten zich welkom voelen. Jij bent een vrolijke en bevlogen organisator die onze team-cultuur aanjaagt en versterkt.

Weekly hours

Parttime, 16-20

Duration

Tijdelijk contract
met intentie tot verlenging

Blank 16:9

De functie

Je zorgt er met enthousiasme voor dat onze studio een prettige plek is om te werken en dat iedereen zich welkom voelt. Je draagt zorg voor de gezamenlijke lunch, kantoorbenodigdheden, de aankleding en presentatie van ons kantoor in het centrum van Den Haag.

Naast een inspirerende werkomgeving vinden we het erg belangrijk dat Silo een fijne organisatie is om te werken. Hierin speel jij een belangrijke rol. Je organiseert onze team-uitjes, borrels en evenementen. Daarnaast bedenk je andere activiteiten die bijdragen aan een prettige en inspirerende werksfeer.

Als part-time functie is deze rol prima te combineren met andere interesses of werkzaamheden.

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde MBO- of HBO-opleiding
  • Je bent communicatief en spreekt zowel Nederlands als Engels;
  • Je bent representatief, servicegericht en houdt ervan om te ontzorgen;
  • Je bent enthousiast en niet bang om met vernieuwende ideeën te komen.

Ons profiel

Bij Silo werken we in een hecht team van talentvolle en ambitieuze professionals aan ontwerpprojecten voor uiteenlopende opdrachtgevers waaronder Unilever, Nationale-Nederlanden, Albert Heijn, Depot Boijmans van Beuningen en UMC Utrecht.

We hebben een open cultuur en vinden het belangrijk dat iedereen bij Silo zich thuis voelt op het werk. We vinden het daarom fijn om samen te lunchen, elkaar te inspireren met vondsten of presentaties of eropuit te gaan met elkaar.

Wat we bieden

  • Uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Tijd en budget voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding;
  • Een prachtige werkplek in het centrum van Den Haag.

Ben jij de nieuwe Office Manager van Silo?

We horen graag op welke manier jij Silo kan versterken. Stuur je motivatie met CV naar Rogier Coopmans via ishouldwork@silo.nl. Bij behandeling van je sollicitatie gaan we zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.